Publicēts: 27.11.2018.

Latvijas Banka šo ceturtdien, 29. novembrī, sāks sudraba monētu komplekta "Dzīves gudrība sudrabā" tirdzniecību īpašā dāvanu iesaiņojumā. Komplektā iekļautas kolekcijas monētas "Pasaku monēta III. Vecīša cimdiņš" un "Kalējs kala debesīs".

No latviešu tautasdziesmām un pasakām gadsimtiem veidojusies neizsmeļama tautas dzīves gudrību krātuve. Komplektā iekļautajās monētās attēlotie sižeti stāsta par attiecību un dzīves vērtībām – saticību, līdzcietību, sirsnību. Vienīgi sadarbojoties un palīdzot, iespējams dzīvot saticībā un vairot kopīgo labklājību. Latviešu tautas folklorai veltītais komplekts īpašā svētku iesaiņojumā būs jauka dāvana Ziemassvētkos vai gadu mijā gan lieliem, gan maziem.

Komplekts būs pieejams iegādei, sākot no ceturtdienas, 29. novembra, gan Latvijas Bankas kasēs, gan iegādes vietnē www.e-monetas.lv.

Komplekta cena: 92 eiro.
Komplektu skaits: 300.
Iegādes limits: 5 komplekti.

Komplektu var aplūkot šeit: https://www.e-monetas.lv/iegade

Monētu komplekts "Dzīves gudrība sudrabā"

Iegāde no 29. novembra plkst. 8.30:

  •          Latvijas Bankas kasēs K. Valdemāra ielā 1B, Rīgā.
  •          Latvijas Bankas kolekcijas monētu un citu numismātikas produktu iegādes vietnē internetā e-monetas.lv.

Papildu informācija iegūstama, zvanot pa tālruni 67022722 vai rakstot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Latvijas Bankas kolekcijas monētas – kaltas ar izcilību, dāvināmas ar lepnumu!