Publicēts: 20.03.2020.

Saistībā ar izsludināto ārkārtējo situāciju valstī, lai mazinātu cilvēku plūsmu uz Latvijas Bankas kasēm, turpmāk uz nenoteiktu laiku Latvijas Bankas interneta vietnē e-monetas.lv veiktos pirkumus būs iespējams iegādāties tikai ar VAS "Latvijas Pasts" piegādi uz izvēlēto adresi Latvijā vai ar SIA "TNT Latvia" piegādi ārpus Latvijas.

Pateicamies Jums par sapratni!

Papildu informācija iegūstama, zvanot pa tālruni 67022722 vai rakstot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Latvijas Bankas kolekcijas monētas – kaltas ar izcilību, dāvināmas ar lepnumu!

Šis paziņojums uzskatāms par "Latvijas Bankas interneta tirdzniecības vietnes lietošanas un pirkuma veikšanas noteikumu" grozījumu, un ar to tiek uz nenoteiktu laiku svītrots minēto noteikumu 28.1. apakšpunktā minētais numismātikas produktu piegādes veids – numismātikas monētu saņemšana Latvijas Bankas klientu kasēs K. Valdemāra ielā 1B, Rīgā. Minētais grozījums stājas spēkā no brīža, kad šis paziņojums publiskots Latvijas Bankas interneta vietnē e-monetas.lv.